Zijspie terrasoverkapping

Zijspie Deponti Terrasoverkapping

Wanneer u een terrasoverkapping bestelt, kan het voorkomen dat u gebruik wilt maken van ofwel een zijspie, zoals afgebeeld op deze pagina, of van een zijwand.

Een zijwand is een optie en wordt niet standaard geleverd bij uw overkapping.

 

Wanneer bestelt u een zijspie bij uw terrasoverkapping?

Wanneer zich een muur of een schutting naast uw terrasoverkapping bevindt welke niet aansluit tot het dak van uw overkapping, dan kan het nuttig zijn een zijspie te plaatsen.

De zijspie zorgt ervoor dat u niet op de tocht zit onder uw terrasoverkapping. Tevens biedt de zijspie meer beschutting.

 

Contact Overkapping Aanbouw

Eigenschappen zijspie

De zijspie wordt standaard geleverd in hetzelfde materiaal als uw dakplaten (helder of opaal) en heeft altijd de afmeting van uw uitval/diepte.

De hoogte is echter geheel aan u. Standaard wordt de zijspie voor uw terrasoverkapping geleverd in een rechthoekige vorm met een hoogte van 1000mm (= 1 meter). Met een (cirkel-)zaag dient u de zijspie zelf op maat te zagen zodat deze altijd naadloos aansluit op de hoogte van uw schutting/muur.

Vindt u het zagen lastig en besteedt u het monteren liever uit? Wij regelen graag een expert monteur voor u! Neem daarvoor contact met ons op.

 

Heeft u geen schutting of muur staan maar wilt u wel de volledige zijkant afschermen? Klik dan hier voor informatie over een zijwand.

 

Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op per telefoon +31(0)412-762705, stuur ons een e-mail of vraag hieronder direct een vrijblijvende offerte aan:

Aanhef

Voorletters *

Naam *

Straat *

Huisnummer *

Postcode *

Woonplaats *

Telefoon *

Mobiel

E-mailadres *

Breedte in mm *

Diepte in mm *

Kleur *

Opmerkingen

Voeg eventueel foto's toe (max. 7 MB)

Offerte aanvragen